Permanentna krema za bojenje

Multi – Chrome Pigment Tehnologija ™

Dugotrajno, podmlađujuće, bez zagađenja 

Permanentna krema za bojenje obogaćena belim čajem i orhideja buterom za prelepe, luksuzne boje i neverovatno očuvanu kosu. Nežni nisko alkalni proces obrade omogućava duboko prodiranje mikro – molekularnih pigmenata.

99.9 % čisti MIKRO – MOLEKULARNI pigmenti za super sjajne kompaktne boje zahvaljujući težini mikro – molekula i briljantnim, raznolikim oblicima ovih čisto blistavih pigmenata, imaju sposobnost da zajedno duboko prodru, popune, odvoje i zajedno se učvrste kroz slojeve kose. Kao rezultat, dobija se dugotrajna, bogata, intenzivna i prozračna boja kose.

Dugotrajan, podmlađujući, nezagađujući kompleks

Dugotrajan, podmlađujući, nezagađujući kompleksje tehnološki spoj koji promoviše sigurnost, zaštitu i očuvanje neagresivnog permanentnog sistema kozmetičkog bojenja, koji je profesionalno formulisan sa najnižim mogućim nivoima amonijaka za najveću dobrobit i sigurnost profesionalaca i potrošača.

Ovaj sistem bojenja je obogaćen dragocenim belim čajem i orhideja buterom. Beli čaj ima antioksidantno, protivupalno dejstvo, neutrališe i štiti od UV zraka i zagađenja i ima podmlađujuća svojstva, dok orhideja buter hrani i hidrira strukturu dlake pružajući joj elastičnost, volumen i sjaj.