O BRENDU

Green Light je italijanski brend čija je globalna misija lepota i blagostanje.

Green Light linija je nastala kao rezultat iskustva od preko pedeset godina i stalnog rasta u industriji za negu kose.

Posvećen savremenim frizerima, Green Light je projekat od međunarodnog značaja koji teži da postane svetski ambasador italijanskog iskustva i stila. Danas, Green Light brend je sinonim za kvalitet i stalnu inovaciju u više od stotinu zemalja.

Green Light snabdeva vrhunske svetske frizere proizvodima, uslugama, strukturama, opremom vrhunske tehnologije, inovativnim komunikacionim alatima i organizacijom koja je dinamična, efikasna i visoko profesionalna – ona koji stavlja na prvo mesto ljude i brine o dobrobiti klijenta. Green Light posmatra ljudske resurse kao element od primarnog značaja; Iz tog razloga je uvek investirao u svoje partnere, verujući u njihov potencijal i podstičući njihovo profesionalno napredovanje.

Zahvaljujući ovom bogatstvu ljudskih veština i jačini grupacije, ujedinjen istim vrednostima i ciljevima, Green Light je stekao međunarodni uspeh za više od pola veka i sada predstavlja rešenje za sve one koji žele da šire najviši izraz lepote i italijanskog stila.

PROIZVODI

Luksuzna boja za kosu je napravljena pomoću jedne od najnaprednijih, sertifikovanih i ekskluzivno dizajniranih proizvodnih tehnologija u svetu. Zasnovana je na strogo čuvanoj opremi prilagođenoj za izvođenje više od 50 ekskluzivnih proizvodnih procesa za hermetički zatvorenu, farmakološku proizvodnju inovativne izabrane formulacije za bojenje kose, koja obezbeđuje maksimalne performanse i sigurnost.

Permanentna krema za bojenje

MULTI-CHROME PIGMENT TECHNOLOGY ™

Permanentna krema za bojenje obogaćena belim čajem i orhideja buterom za prelepe, luksuzne boje i neverovatno očuvanu kosu . Nežni nisko alkalni proces obrade omogućava duboko prodiranje mikro – molekularnih pigmenata.

99.9 % čisti MIKRO – MOLEKULARNI pigmenti za super sjajne kompaktne boje zahvaljujući težini mikro – molekula i briljantnim, raznolikim oblicima ovih čisto blistavih pigmenata , imaju sposobnost da zajedno duboko prodru , popune, odvoje i zajedno se učvrste kroz slojeve kose. Kao rezultat, dobija se dugotrajna , bogata, intenzivna i prozračna boja kose .

Hidrogen Mleko

Inovativni sistem oksidacija

Inovativni profesionalni sistem oksidacije boja koji štiti i neguje kosu tokom tretmana bojenja, obezbeđuje odličnu pokrivenost sede kose i ujednačenu, dugotrajnu kozmetičku pigmentaciju boje.

Ove napredne formulacije oksidacije su bogate sredstavima za očuvenje i zaštitu, kao što su kozmetički glicerin, belo mineralno ulje i emulgovani buter palme i kokosa koji održavaju kosu mekom, svetlom i hidriranom tokom bojenja ili tretmana izbeljivanja. Podjednako prijatan tretman i za klijente i za stiliste  Green Light hidroegeni imaju prijatan antialergijski miris, što čini proces upotrebe ugodnim za frizera i za klijenta.

Bleach Powder Dust free

Blanš Prah za izbeljivanje

Obogaćen ekstraktom orhideje, arganskog ulja i hidrolizovanog keratina.

Blanš – Beli i plavi

Za potencijalno podizanje do nivoa 6/7, ovaj lanš omogućava stilisti da kreirate pramenove, da senča kosu i izbeljuje je, a deluje nežno na prirodne pigmente kose i strukturu. Sadrži zaštitne i omekšavajuće supstance koje održavaju strukturu dlake netaknutom čak i tokom najjačih procesa sveljenja, uz pravilno korišćenje blanša Beli koje garantuje savršene rezultate svaki put